Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


KAMIN CHICAGO LED 1800W

Šifra proizvoda: 960411
Električni kamin vam pruža realan doživljaj vatre u prostoriji. Elegantan i sofisticiran dizajn pogodan je za svaku vrstu prostora, od klasičnog do modernog.

16.999 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Tip LED grejalice
Namena Dekor i grejanje
Materijal Metal
Boja Crna
Snaga 1800 W
Dimenzija 68x28x72 cm
Masa 15 kg
Ostalo Model AJ55C-LED CB. Moguće je podesiti kamin da pruža samo vizuelni efekat ali i da greje sa dve pozicije, sa ili bez ventilatora.
Električni kamin vam pruža realan doživljaj vatre u prostoriji. Elegantan i sofisticiran dizajn pogodan je za svaku vrstu prostora, od klasičnog do modernog. Patentirani dizajn plamena može se temperirati po volji. Dimnjak nije potreban. Da biste uživali u efektima vatre, jednostavno uključite i podesite temperaturu. Konstrukcijski paneli su pažljivo i funkcionalno postavljeni van vidika. Električni kamin poseduje sva neophodna odobrenja za korišćenje (CE, TUV i GS).

 

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane