Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Rezervisi proizvod

Da li ste sigurni da želite da rezervisete ovaj proizvod? Stvarno?


TEČNOST ZA VETROBRANE 5L -20 C

Šifra proizvoda: 421215
Tečnost za vetrobrane zimska. Prijatnog mirisa, bez zamazivanja vetrobrana čisti i otklanja fleke od insekata i drugih nečistoća.

379 rsd

KUPI – Možete formirati porudžbinu za dostavu i/ili preuzimanje

REZERVIŠI – Možete proveriti stanje lagera i/ili rezervisati robu za preuzimanje

Uporedite proizvod
Tip Zimska
Namena Čišćenje vetrobrana
Masa 4kg
Tečnost za čišćenje vetrobranskog stakla na bazi etanola namenjeno je za pranje, odmašćivanje vetrobranskog stakla, uklanja prljavštinu, garež, ostatke insekata, sprečva zamrzavanje u zimskim uslovima.
Proizvod je nekorozivan, ne oštećuje boju, metal i gumene delove.
Tačka zamrzavanja u zimskom periodu je do -20.

ulogujte se, ili ako nemate nalog registrujte seuputstvo za ostavljanje komentara

Molimo ostavite komentar samo na srpskom jeziku. Neka komentar bude smislen i sadržajan kako bi jedni drugima svojim iskustvom pomogli u kreiranju mišljenja. Vaši komentari ne smeju sadržavati psovke, govor mržnje, vređanje bilo koga na osnovu rasne, nacionalne, verske, seksualne ili bilo koje druge opredeljenosti. Strogo je zabranjeno spamovanje, reklamiranje ili upućivanje korisnika na bilo koje spoljne sadržaje. Pokušajte da u komentarima pronađete već postojeći odgovor na pitanje koje želite da postavite. Objavljivanje vaših ličnih podataka kao što su brojevi telefona ili email adrese ne preporučujemo i ne možemo snositi odgovornost za zloupotrebu istih od strane trećih lica. Ukoliko se korisnik ne pridržava ovih pravila komentar će verovatno biti obrisan. Ovde prikazani komentari oslikavaju mišljenje pojedinca, a nikako urednika ili kompanije. Slanjem komentara saglasni ste sa svim gore navedenim obavezama.

    vrh strane